icon

Λίγα λόγια

Η Famiglia di pasta ΑΒΕΕ ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1992 από τον Κύριο Γιώργο Γιαννόπουλο με κύρια δραστηριότητα της την παραγωγή Ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων ζύμης, τα οποία και διανέμει στην Ελληνική και διεθνή αγορά.

περισσοτερα
icon

Η ποιότητα

Ακολουθώντας σταθερά ανοδική πορεία προσφέρει αγνά προϊόντα, βασισμένα σε παραδοσιακές σπιτικές συνταγές, με τα πιο φρέσκα υλικά, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής με συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους

περισσοτερα