Η Famiglia di pasta ΑΒΕΕ ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1992 από τον Κύριο Γιώργο Γιαννόπουλο με κύρια δραστηριότητα της την παραγωγή Ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων ζύμης, τα οποία και διανέμει στην Ελληνική και διεθνή αγορά. Με ισχυρή θέληση για επέκταση, ο Κύριος Γιαννόπουλος προχώρησε στην επένδυση κατασκευής ιδιόκτητου εργοστασίου παραγωγής , 6,500τ.μ. στην Μεσσηνία.
Έτσι δημιούργησε μια υπέρ σύγχρονη μονάδα παραγωγής με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των πελατών μας και να οδηγήσει στην αύξηση εσόδων της Famiglia. Το σημαντικό αυτό έργο συνέβαλλε στην επέκταση της εταιρίας, καθώς αποτέλεσε την έναρξη για δραστηριοποίηση στις εξαγωγές, σε 10 χώρες στον κόσμο και κατάφερε επιτυχώς να χτίσει ένα δυνατό όνομα χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της.
Η εταιρία μας πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ποιότητας και διατροφικής ασφάλειας (ENISO 22000:2005, IFS, etc) και έχει αναπτύξει ένα λειτουργικό κέντρο διανομών που διαφέρει και κάνει την διαδικασία διανομής των προϊόντων της μια ξεχωριστή εμπειρία.