Εδώ και 25 χρόνια η Famiglia di Pasta έχει δεσμευτεί να παρέχει στην Ελλάδα και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες παραδοσιακά προϊόντα, κρουασάν, προϊόντα με φύλλο και δανέζικα γλυκά με ξεχωριστή γεύση που διατηρεί την αξία τους.
Η εταιρία Famiglia di Pasta ιδρύθηκε το 1992 από τον Γιώργο Π. Γιαννόπουλο και δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής κατεψυγμένων προϊόντων με ζύμη.
Έχοντας σταθερή ανοδική πορεία, η εταιρία μας διανέμει μια μεγάλη ποικιλία από αγνά προϊόντα που παράγονται με τα φρεσκότερα υλικά και βασίζονται σε παραδοσιακές σπιτικές συνταγές. Τα προϊόντα ικανοποιούν πλήρως τους κανονισμούς ασφαλείας και υγιεινής μέσα από συνεχείς ελέγχους ποιότητας διενεργούμενους από πλήρως καταρτισμένο προσωπικό στη διαδικασία της παραγωγής, ενώ εφαρμόζονται οι αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και διατροφικής ασφάλειας των ΕΝ ISO 22000:2005 και IFS.
H Famiglia di Pasta, η οποία στεγάζεται σε ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 3.000 τ.μ. και 6.500 τ.μ., καλύπτει ένα ευρύ φάσμα σημείων λιανικής πώλησης με προϊόντα κατεψυγμένα, σε συσκευασίες ιδανικές για καταναλωτές αλλά και βιομηχανίες.